Restaurangtips London – Kricket


 

Slänger in ett restaurangtips från London som verkligen var en 5-poängare hos oss alla! I sista minuten fann jag denna restaurang och det är en indisk-inspirerad restaurang som finns på tre ställen i London (vi var på den som ligger belägen på 101 Wood Ln, White City). Utöver att restaurangen är extremt snygg (älskade inredningen!) så var personalen väldigt serviceminded och maten? Herregud så gott! Personligen så är jag sjukt trött på det typiskt ”svenska indiska” som Tikka Masala eller liknande men här? Här fick vi verkligen testa nya smaker och helt nya rätter och det var helt otroligt gott. Ett tips är att fråga personalen om deras tips och även att beställa in fler rätter och dela på. Blev helt BLOWN AWAY av smakerna! Åt bland annat en skål med puffat ris med grönsaker och olika såser, en indisk curry med äggplanta samt panerad, krispig kyckling med en kräm smaksatt med anis. Galet gott!

 

Kricket heter restaurangen och de olika adresserna och bokar bord gör ni HÄR.
(vi var här på lunchen och fick bord utan att ha bokat i förväg) 

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *