Quiz-vinnare och pepp på sista arbetsdagen för 2019.


 

Åh hej och god morgon på er mina allra finaste läsare! Idag är jag på ett STRÅLANDE humör! Nästan oförskämt hur det spritter i kroppen och jag känner mig som någon som just vunnit på lotto. Anledningen? En himla mix av massa saker antar jag. En av dem är att jag igår kväll var på QUIZ-final tillsammans med bästa gänget och vi kammade hem vinsten. Sjukt otippat då vi hade en knepig magkänsla inför rättningen och desto skönare när de ropade upp oss på scen som ”de skarpaste hjärnorna i Uddevalla”, haha. Vi firade med skumpa och guldhattar innan jag begav mig hemåt för att stupa i säng. Och idag? Idag är det sista arbetsdagen på kontoret för 2019. Alltså förstår ni HUR sjukt det är?! Galet alltså. Och även om jag älskar mitt jobb så kunde ingen vara gladare än jag idag. Det är något visst med sista arbetsdagen före semester eller före jul, känslan är oslagbar!

Så japp. Idag är jag på ett bubblande humör och jag hoppas ni också har en go känsla i kroppen och gör denna fredagen till en riktig pangdag! Puss o Kram!

 

 

2 kommentarer till “Quiz-vinnare och pepp på sista arbetsdagen för 2019.

  1. Grattis!
    En riktigt God Jul på dig och hoppas att du får många Taggen pussar. Älskar sådana där små godingar.
    kram från Stina
    ps vet att du inte vet vem jag är men tycker om din blogg ds

    1. Åh God Jul till dig också fina du! Trots att jag inte känner dig är jag väldigt glad att du läser bloggen och glad över dina fina kommentarer 🙂 Stor kram
      PS. Hoppas också på många Taggen-pussar i jul 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg