Några julklappar.


 

Åh jag fick så himla mycket fint av nära, kära och tomten detta år! Det som bland annat låg i paketen var det ni ser på bild: sällskapsspel, vackra örhängen, duschtvål, ögonskuggspalett, en SPA-weekend, doftljus, vacker förvaring och ätbart guldpulver. Utöver detta fick jag också vackra handdukar, en supersnygg dunjacka, ett marockanskt matlagningskärl (tanige) och massa ätbara klappar i form av världens bästa gottekorg. Vet inte vad jag gjort för att förtjäna allt fint men oj så tacksam jag är. Utöver villkorslös kärlek ger min familj och mina vänner även materiella ting som gör mig glad. Tusen, tusen tack ♥

 

Nu? Nu har jag packat badkläderna och ska strax ge mig av till badhuset för att simma en kilometer. Vad gör ni denna söndag?

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *