Tack 2019 och hej 2020!


 

Lite blandade bilder från det gångna 2019, hur sjukt att vi om några timmar kliver in i 2020? Galet om ni frågar mig. 2019 har varit ett väldigt fint år, men också ett år som bjudit på svek och många tårar. Ett år innehåller väldigt mycket och här finns såväl dagar som jag gärna sluppit som många dagar som jag gärna minns. Mest bra och fantastiska dagar är det förstås och några höjdpunkter är 30-års resan till Paris, alla utomhusbad året runt, alla kramar och tillsammanstid med nära och kära, att jag bildade mitt egna AB, gjorde modelljobb med syrran och åkte på fler resor och samlade vackra minnen.

Kommer minnas tillbaka på 2019 som ett fint år, men är också oerhört pepp på att kliva in i ett nytt decennium. 2020, jag är redo för dig!

Kommer ikväll fira in det nya året med en egenkomponerad 3-rätters meny, vänner och massa lekar och spel. Kul! Hoppas ni får ett fint avslut på 2019 och en ännu bättre början på 2020 ♥

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *