Wardrobe crawings.

∼ innehåller adlinks ∼

Nytt år – ny garderob. Nu ska jag leva relativt sparsamt första veckorna på året, men jag är sugen på att uppdatera garderoben med några nyheter, bland annat ett par byxor i läderimitation som man kan matcha med en stickad tröja eller en oversize-skjorta – gillade DESSA BYXOR lite extra. Att använda bälte för att markera midjan är alltid snyggt och jag skulle vilja uppdatera min garderob med några nyheter, exempelvis DETTA BÄLTE . Tro det eller ej men jag äger faktiskt inte en enda vit skjorta, skulle vilja införskaffa en till basgarderoben och gillade DENNA SKJORTA i en lite rakare modell. Stickade tröjor kan jag inte få för många av och beige känns alltid rätt, gillade DENNA modell. Väskor och accessoarer kan lyfta vilken outfit som helst! Just nu är jag sugen på en väska med kortare axelrem och föll pladask för DENNA och sirliga ringar älskar jag och tyckte DENNA med en färgad sten var lite extra fin.

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *