I annonssamarbete med AnnaStormPhoto

Nytt år – ny bröllopssäsong (dags att boka bröllopsfotograf!)


 

Nytt år och ny bröllopssäsong! Kanske fick du möjligheten att säga ”JA!” på självaste jul- eller nyårsafton och sitter nu med fjärilar i magen och planerar bröllop till sommaren? Eller så har du spenderat halva hösten åt att leta bröllopslokal, bröllopsklänning och få alla bitarna på plats. År 2020 spås bli ett galet bröllopsår och många vill gravera in årtalet 2020 i ringarna. Att föreviga er stora dag genom vackra bröllopsbilder ses idag som en regel snarare än ett undantag och just bröllopsbilderna är de som för alltid får er att minnas tillbaka på er fantastiska dag (och får ert Instagram-flöde till att bli magiskt!).

Letar ni just nu bröllopsfotograf vill jag passa på att meddela att jag har ett par datum kvar för år 2020 där jag har möjlighet att föreviga er stora dag. Utöver arbetet som bröllopsfotograf jobbar jag ju också som chefredaktör på Bröllopsmagasinet och har flera års erfarenhet av bröllopsplanering och pirriga brudpar. Vill ni boka mig eller slänga ut en fråga så gör ni det enklast genom att skicka mail till anna-storm@live.se.

Under 2020 erbjuder jag två olika BRÖLLOPSPAKETHALVDAG och HELDAG – där jag finns med och fotograferar alla stora som små ögonblick under dagen.

 

 

BRÖLLOPSPAKET ”HALVDAG” (pris 14.000kr)
I detta paket ingår upp till 5h sammanhängande fotografering. Per­fekt om man vill föreviga vigsel, porträttfotografering och början av bröllopsmiddagen. Följande ingår i paketet:
– Konsultation – vi träffas för ett första möte och konsultation. Under detta möte lär vi känna varandra och diskuterar vi vad ni önskar av mig på er bröllopsdag. Om möjligt tar vi även en snabb fotografering här, en så kallad ”Pree-shoot” så att ni blir avslapp­nade framför kameran.
– Upp till 5h sammanhängande fotografering under bröllopsdagen där ni väljer vilka delar jag ska föreviga.
– 100st redigerade och högupplösta bilder.
– Alla högupplösta bilder oredigerade.

BRÖLLOPSPAKET ”HELDAG” (pris 19.500)
I detta paket ingår upp till 10h sammanhängande fotografering. Perfekt om man vill föreviga hela bröllopsdagen – från förberedelser, vigsel, porträttfotografering och bröllopsmiddagen. Följande ingår i paketet:
– Konsultation – vi träffas för ett första möte och konsultation. Under detta möte lär vi känna varandra och diskuterar vi vad ni önskar av mig på er bröllopsdag. Om möjligt tar vi även en snabb fotografering här, en så kallad ”Pree-shoot” så att ni blir avslapp­nade framför kameran.
– Upp till 10h sammanhängande fotografering under bröllopsda­gen.
– 200st redigerade och högupplösta bilder
– Alla högupplösta bilder oredigerade

 

 

Skicka gärna ett mail till mig om ni är intresserade av att boka mig som bröllopsfotograf och se ifall just ert magiska datum är tillgängligt

Se fler bröllopsbilder på min hemsida – WWW.ANNASTORMPHOTO.COM

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *