24h på Marstrand Havshotell


 

Hej hej söndag kväll! i helgen valde jag att inte sitta framför datorn utan istället njuta av 24h på SPA, födelsedagsfirande och idag: häng med min bästa barndomsvän. En fin helg, minst sagt. Bilderna ovan är från fredag-lördag då vi befann oss på Marstrand Havshotell och kopplade av på SPA genom att sitta i varma pooler, ligga och halvsova i vilstolar, dricka mousserande vin, bada bubbelpool, bastu och även ta två dopp i havet. Efter 4 timmar på SPA gjorde vi i ordning oss på det vackra hotellrummet innan vi gick ner till restaurangen för iskallt vit vin, skaldjursplatå, chokladdessert och cappuccino. Så mysigt! Sedan sov vi otroligt gott (alltså hotellsängar kan vara bland det skönaste som finns) innan vi vaknade, jag sjöng födelsedagssång för M och så gick vi ner till hotellfrukosten och åt allt vi var sugna på i typ 90 minuter.

 

Ja, 24h på spa och en otroligt härlig helg ♥

 

 

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “24h på Marstrand Havshotell

 1. Oohh!! Ser ljuvligt!! Älskar att åka iväg på spa! Tyvärr lite kräsen, håller Falkenbergs strandbad högt så alltid trevligt att gå tips om andra och detta ser riktigt nice ut!
  Bra för firande!!

  Vad använder du för app när bilderna blir sådär ”gammaldags/lite tonade/skrapade”?

  Ha en fin vecka!!

  1. Ja, är också ganska kräsen när det kommer till SPA, men detta var mysigt. Inte superstort, men mysigt 🙂
   Har du varit på Varberg stadshotell & Asia SPA? Det är det bästa jag besökt hittills tror jag.

   Tänker du på bilden över Marstrands fästning just i detta inlägg? Det är (lite tråkigt svar) en skärmdump från Instagram Stories där jag använt filtret ”retro1 från yulya.kors”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *