Att förbereda inför Portugal.

Vila Vita Parc – Hotellet som kommer vara mitt hem i Portugal fram tills söndag

 

Hej på er! Starten på denna vecka är ganska hektiskt då jag har en hel del som ska fixas på kontoret innan jag åker till Portugal imorgon. Flyger tidigt i morgon bitti och kommer vara i Portugal (på Algarve-kusten) fram till söndag för att plåta bröllopsklänningar till magasinet. Kommer jobba med riktigt bra människor och det känns som om det kommer bli fantastiskt roligt! Fokuserar på det istället på min eviga flygrädsla som dessvärre gör att jag har en skräckblandad förtjusning till jobbresor.
Men näpp, Portugal kommer bli bra – jag ska fokusera på allt fantastiskt jag får möjlighet att göra istället för mina rädslor ♥

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *