Back on track.

Mobilbild från gårdagens jobb.

 

Hej på er! Jag blir sakta men säkert friskare för var dag som går. Dock skojar man inte bort en influensa, fy tusan så dåligt jag mått de senaste dagarna. Det var först i onsdags kväll det vände så igår spenderade jag faktiskt dagen i Göteborg på fotojobb. Behövde göra en fotografering vigselringar till magasinet och jag kände mig pigg nog att göra det inbokade jobbet. Tacksam för det!

Och idag? Idag har jag tagit sovmorgon, vilat och ska alldeles strax åka in till kontoret för att jobba några timmar. Att vara sjuk under slutproduktionen är tyvärr inte optimalt och egentligen borde jag nog jobbar varje dag denna vecka, men jag är stolt över att jag lyssnade på kroppen och lät hälsan komma först. Så nu är jag piggare och faktiskt redo för timmar på kontoret.

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *