Att ha fått influensan.

 

Hej på er! Jag är nu hemma från Portugal och ligger just nu nerbäddad i sängen. I söndags, då vi skulle resa hem, hade 4 av oss 7 i teamet (inklusive jag) insjuknat i influensan. Feber, frossa, värk i hela kroppen och torrhosta var alla symptom på den klassiska influensan och ja, låt oss bara säga att söndagen inte var en av mina bästa dagar helt enkelt. Vi reste från hotellet i Portugal kl 08.00 på morgonen och landade i Göteborg kl 23.30 efter lång transfer, 2 flyg och långa tider mellan flygen. Att ha en sådan lång resdag med feberfrossa var ju inte direkt någon höjdpunkt och man säger så (glad dock att det inte var magsjuka, det hade varit ännu värre).

Igår låg jag helt däckad och idag ligger jag också nedbäddad i sängen. Känns lite, lite bättre idag och det är skönt att det går ”åt rätt håll” även om jag inte alls är pigg just nu. Hur som helst, ville bara ge er ett litet livstecken och kikar in igen när jag har mer energi. Hoppas ni mår bra. Kram!

 

 

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “Att ha fått influensan.

  1. Men usch! Jag har själv varit i Kina i veckan och hoppas inte fått med min influensan till Bangkok och sedan hem 🙀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *