Beauty essentials.


 

Några favoriter i badrumsskåpet just nu!

Day Mask från ”instant-glow-serien” från Löwengrip! Denna har jag precis köpt och endast använt i ca 1 veckas tid men jag gillar den redan. Är den lika bra som serumet och whipped-cream-produkten från samma serie är jag såld! Denna jämnar ut hudtonen och ger ett subtilt skimmer i hela ansiktet – perfekt för trött februari-hy.

Ögonskuggor från CAIA. Är inte superduktig på makeup men blev glatt överraskad av denna ögonskugga. Underbart pigment och till och med jag kan lyckas se lite festlig ut, haha.

Rouge i färgen Pinch me från MAC. Fick tipset av en makeup-artist när vi var på resa och har varit helt frälst sedan dess. Bästa rougen jag testat!

Parfym från Snihp i doften Miller Harris – Rose Silence. Denna doftar EXAKT så som det gjorde i lobbyn på Four Seasons i Marrakech och det är den godaste doften av rosor jag någonsin känt! Gaah så underbar! Känns otroligt exklusiv.

Rött läppstift i från BareMinerals. Det går i perioder det där, om jag använder läppstift eller inte. Men jag tycker det är fasligt snyggt!

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *