Stockholm med min finaste.


 

Några blandade bilder från gårdagen. Jag och syrran befinner oss på en liten miniweekend i Stockholm och vi bor så himla fint på STALLMÄSTAREGÅRDEN och igår strosade vi runt på stan i det soligaste vädret och fick vårkänslor i hela kroppen. När det sedan blev skymning slog vi oss ned på nyöppnade PAS D’ART för en liten drink och tilltugg. Alltså mysigaste stället i hela Stockholm – fantastiskt trevlig miljö, underbar service och god mat och dryck. Ska visa mer bilder från där senare.

Nu? Nu har vi precis ätit världens godaste hotellfrukost och ska göra oss i ordning för en dag på stan. Vill spana in shoppingutbudet i butikerna och ta fika på något bra ställe. Puss på er så hörs vi senare!

 

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Stockholm med min finaste.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *