Café Pascal.


 

Och så var vi hemma från Stockholm igen. 36 timmar i huvudstaden och oj som vi har njutit! Vi har spenderat denna soliga helg med att strosa runt på vackra gator, sippa drinkar på Pas D’art, bo fantastiskt fint på underbara Stallmästaregården, shoppat vårkläder i butikerna och ätit smarrig lunch på Café Pascal. På det sistnämnda så delade vi en sallad med linser och varmrökt lax och till efterrätt åt vi bullar och drack cappuccino. Himla fint! Kan verkligen rekommendera cafét. God, hälsosam mat och smaskiga bakverk i en perfekt kombination tillsammans med mysig inredning, bra service och hippa stockholmsbor!

Och nu? Nu är jag hemma på västkusten igen och har fått finbesök av M i lägenheten. Vi ska laga mat och se på film. Ute blåser det halv storm så känns bäst att hålla sig inne ikväll.

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *