Husdrömmar.

Bilder från Pinterest.

 

Syrran och hennes kille har precis köpt hus och ska flytta in i en 1920-tals villa den 1 maj och håller just nu på att planera för fullt gällande renovering, trädgårdsarbete och framförallt: inredning! Så i Stockholm besökte vi en hel del inredningsbutiker och oj så det kliade i fingrarna även på mig att göra om totalt hemma. Jag hittade ju min gamla visningsbroschyr från mäklaren från det att jag köpte lägenheten och herregud vad den har förvandlats sedan dess – går knappt att se att det är samma lägenhet, haha. Och även om jag vill göra om ytterligare hemma så kliar det mest i fingrarna efter att köpa hus. Massa kvadratmeter som är som tomma blad att börja om på nytt på. Stora ytor, mer rum och en trädgård. Ååh så underbart! Försöker inte tänka på allt jobb och alla kostnader som hus innebär utan drömmer mig bara bort till fler kvadratmeter och en solig trädgård. Har sparat ner lite inspiration på Pinterest till framtida hus och tänker att jag ska visualisera detta tills det blir verklighet.

 

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Husdrömmar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *