Basplagg jag vill fylla min garderob med.

∼ innehåller adlinks ∼

Ribbad topp – HÄR / Stickad tröja – HÄR / Kjol – HÄR / Kappa – HÄR / Byxor – HÄR / Vit skjorta – HÄR 

 

Att klä sig i jordnära färger och i färgskalan brunt-beige-nude-vitt är något som aldrig tycks gå ur tiden och nu när vi äntligen börjat gå mot ljusare tider är jag sugen på att lägga alla mina svarta och mörkgrå plagg längst in i garderoben och lysa ikapp med solen i dessa behagliga färger. Färgskalan är otroligt fin att bygga en basgarderob på och att kombinera plagg i olika nyanser av brunt-beige-nude-vitt är något som jag ska satsa mycket på till vardags kommande månader. Vill liksom klä mig i denna sobra färgskala måndag-fredag och sedan sätta på mig en färgsprakande klänning som är ”extra-allt” på fredag och känna mig redo för helg, goda middagar, vänner och vin.

Några av plaggen ovan har jag faktiskt redan i min garderob, men är sugen på att komplettera med ytterligare dessa ni ser på bild. Tidlösa plagg som funkar lika bra en vårdag i mars tillsammans med öppna skor som på hösten tillsammans med en tjock stickad halsduk och mössa.

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *