Stallmästaregården – del 2.


 

Del 2 med bilder från vår vistelse på fantastiska STALLMÄSTAREGÅRDEN. Efter en skön natts sömn tillsammans med syrran (HUR mysigt o sova ihop med sin syster förresten? Haha älskar det) så vaknade vi utvilade och redo för hotellfrukost. Så vi gick upp, såg att klockan bara var 7 på morgonen(!) så vi fick vänta i 30 minuter innan frukosten öppnade. Fördelen dock med att vara först var att vi fick i stort sett hela frukostmatsalen för oss själva. Och frukosten sedan, herregud så bra! Det är verkligen skillnad på stora hotellkedjor och boutiquehotell. Här fanns inget halvfabrikat utan varenda liten grej på buffén var omsorgsfullt tillagat från grunden och jag som annars inte brukar tycka om att äta småvarmt på morgonen blev helt besatt av äggröran, lammkorven och de stekta champinjonerna. Gud så gott! Vi satt i (wait for it…) 1 timme och 45 minuter och käkade frukost! Haha galet länge, men när sällskapet är preggo och måste göra plats i magen för massa mat och därför ta pauser i ätandet var 5:e minut så tar det sin lilla tid. Fast ja, jag är övertygad om att vi två matvrak hade suttit minst lika länge ändå, oavsett graviditet eller inte.

Hur som helst. Efter frukosten slappade vi ett tag på hotellrummet innan vi checkade ut och begav oss mot stan för shopping i vårsolen. Men ja, Stallmästaregården var himla fint och definitivt ett hotell som placerar sig på min favoritlista.

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *