Att bli moster för andra gången.


 

Redan första helgen i november listade jag ut att min älskade tvillingsyster Linn var gravid och att hon och Mikael väntade deras andra barn. Min reaktion denna gång var lite mer mogen än när de berättade för 2,5 år sedan att jag skulle bli moster för första gången  (läs mer om det HÄR). Denna gång visste jag vad det skulle innebära och visste att jag inte behövde vara rädd för att på något sätt glida isär från min syster eller känna känslor av misslyckande för att jag själv inte är småbarnsmamma vid en ålder på (snart) 31. Denna gång var det ren och skär glädje när de berättade och nu? Nu är det knappt bara 2 månader kvar tills denna lilla krabat tittar ut och jag är så himla nyfiken! Blir det en Tage 2.0 eller en liten tjej? Kommer hen vara lik sin storebror och ha nära till skratt, bus och envishet? Kommer hen ha världens mjukaste kinder och knubbiga lår? Jag tror det. Oavsett vilket är jag så pepp på att träffa det ännu okända pyret och precis som med Tage älska hen villkorslöst.

 

 

Och i helgen passade jag på att fotografera lite gravidbilder på Linn. Veckorna nu går fort och jag ville föreviga kulan innan det var för sent eller Linn antagit formen av en vätskefylld Barbapapa (haha, Linns egna ord). Sagt och gjort. Vädret var strålande hela helgen men just i lördags kväll var det 2 plusgrader, blåste nordanvindar och himlen som vi hoppats skulle färgats av en solnedgång var alldeles grå. Trots detta lyste Linn upp i hennes röda klänning, blomsterkrans och världens finaste kula. Så glad att jag fick möjlighet att föreviga detta på bild och kunna visa till den lille krabaten om några år att här: här låg du. I världens finaste 9-månaders-hotell ♥

 

 

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “Att bli moster för andra gången.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *