I annonssamarbete med Stronger

Exklusiv rabattkod i samarbete med Stronger


 

Hej på er älsklingar! I dessa tider med utvecklingen av corona gäller det verkligen att hålla sig i form och boosta sitt immunförsvar på bästa sätt genom fysisk aktivitet. Tur i oturen med detta virus är ju faktiskt att vi äntligen fått vår i Sverige och nu börjar en period då vi faktiskt både vill och kan spendera mycket tid utomhus. Jag själv har bytt ut några av veckans gympass till utomhusträning och går promenader, besöker utegym eller som här; slår lite tennisbollar i hopp om att jag är bättre än vad jag tror. Haha är verkligen inte bra på racketsport, men vill utvecklas (framförallt padeltennis som är SÅ kul!). Nåja, nu var det inte min oförmåga kring att slå en boll med ett racket vi skulle prata om utan dessa träningskläder. Som ni vet har jag i typ 5 års tid haft STRONGER som favoritmärke när det kommer till träningskläder och jag är så löjligt glad över att få vara ambassadör för dem.

Om ni också är sugna på att addera det där lilla extra i form av nya träningskläder har jag givetvis en rabattkod ni kan använda.

KODEN: ASTORM20 ger 20% hela rabatt på allt hos STRONGER!

 

 

Denna gång klickade jag hem två fantastiska set från Stronger och först ut är detta set där jag kombinerat två olika kollektioner och skapat min alldeles egna, magiska drömkombo. Tröjan Nomad Siam Green (LÄNK) sitter fantastiskt skönt på kroppen och är i en croppad modell som passar så himla fint tillsammans med tights med högre midja. Kommer använda denna flitigt nu under våren både på gymmet och på promenader och känna mig supersnygg och trendig. Jag tog strl M/L på tröjan och tycker den sitter perfekt (dock lite tajt i armarna, haha framhävde ju armmusklerna bra i alla fall).

Tightsen är i modellen Etna II (LÄNK) och är helt magiskt sköna! Kombinationen av polyester och spandex gör att de sitter som ett smäck på kroppen (jag bär strl M) och jag älskar att tyget är lite tunnare utan att för den delen vara minsta genomskinligt. Blir själv väldigt varm om benen när jag tränar så har lite svårt för när materialet blir för tjockt. Men dessa? MAGISKA!

Kommer leva i dessa träningskläder nu hela våren – otroligt ändå vad nya träningskläder kan göra för motivationen. Det är verkligen den enskilt största faktorn till att jag blir peppad på att träna mer; snygga och sköna träningskläder. Så vill du också vara snyggast klädd på gymmet/i löpspåret eller på strandpromenaden i vår så passa på att fynda lite nya träningskläder. Koden ASTORM20 ger som sagt vad hela 20% rabatt på allt hos STRONGER! Puss på er!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg