Finlunch.


 

Igår hade jag en ledig fredag som jag nyttjade på allra bästa sätt. Frukost och kaffe hemma i lägenheten, sedan åkte jag till gymmet och joggade 6km på löpbandet och gjorde lite magövningar innan jag duschade och bastade länge. Efteråt packade jag väskorna och åkte ut till STALLGÅRDEN för finlunch! Biff Rydberg stod på menyn och jag åt och drack kaffe och spanade på folk. Besökte också butiken TVÅ FRÖKNAR och inhandlade en ny klänning innan jag åkte vidare till Göteborg. Där väntade eftermiddagssol, fredagshandling och sedan risotto, iskallt vitt vin och hallonsorbet. En riktig pangdag!

 

Och idag? Idag har vi vaknat till solsken, jag spelar Madonna på hösta volym och så ska vi strax åka iväg för att kika på en ny kamera till mig. Vad gör ni i helgen?

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *