Laxtartar, ny italiensk dröm, löpning i Skatås och husdrömmar.

I vanlig ordning (note so self; kom ihåg den där fina kameran du har!) så har jag nästan bara mobilbilder från helgen. Men en liten summering är väl ändå på plats tycker jag, let’s go!

Fredag och jag var ledig. Spenderade förmiddagen med att rensa i garderoben och ta en långpromenad. Från början var det mulet och tråkigt, men när jag nästan var hemma sprack det upp och solen tittade fram. Passade på att fota magnolia och förundras över hur naturen redan nu blivit så färgglad. Väl hemma packade jag inför helgen och duschade och gjorde i ordning mig. Åkte och hämtade ut lite paket på posten och i ett av paketen låg det en ny italiensk dröm. En färgsprakande sommarklänning i satin som fick mig att känna mig vansinnigt vacker och i samma sinnesstämning som om jag vore en italiensk filmstjärna sittande lite avslappnad på en uteservering sippandes på ett glas prosecco. Ååååh vad jag ska använda dig i sommar – vackra plagg. Klänningen hittade jag på Zalando (LÄNK) och bättre bilder kommer snart.

Kvällen spenderades sedan i Göteborg tillsammans med M och två kompisar på restaurang PIGA. Älskar det stället och älskar deras mat. Älskar också sällskapet och kvällen var en riktig fullpott – har faktiskt fler bilder därifrån så restaurangen förtjänar ett eget inlägg senare i veckan.

Lördag och vi gick upp tidigt för frukost och lite slappande hemma i soffan. Därefter piffade vi i ordning oss och åkte in till stan. Solen sken och det var nästan folktomt på gatorna så kändes faktiskt helt OK att vistas inne i centrum trots rådande tider. Jag köpte lite födelsedagspresenter och fick även med mig lite apoteksprodukter och två bikinis innan vi åkte och handlade lunchsallad för att sedan ligga i solen och äta lunch och spela kort i timmar. Så härligt! Därefter tog vi en långpromenad och sedan köpte vi glass och satte oss i bilen för att åka och spana på hus. Nu ska vi ju inte köpa något, men med tanke på att typ 80% av alla jag känner köper hus just nu och vi nyss fått upp ögonen för programmet Husdrömmar på SVT har det blivit en ny hobby; att spana på hus och drömma sig bort. Så detta ägnade vi oss åt i kvällssolen och till middag lagade vi sedan vit sparris, hollandaisesås och lax. Mums!

Efter en långfrukost på söndagen mötte vi upp M’s pappa på golfbanan och slog lite bollar på ranchen och övade även på att putta. Jag vill verkligen lära mig spela golf, drömmen vore ju att till nästa sommar ha grönt kort och kunna gå en solig 18-håls runda med vännerna, förstå HUR trevligt! För mig som ibland behöver träna upp tålamodet tror jag också detta är världens grej. Haha hoppas bara M inte tröttnar på att vara golflärare åt mig. Efter två timmar på golfbanan åkte vi hem och åt lunch innan vi åkte upp till Skatås för 5km löpning och lite träning på utegymmet. Såå jobbigt men också så himla skönt. Passade på att fotografera lite blommor också när jag ändå var i farten – slutar aldrig förundras över förvandlingen mellan vinter och vår ♥ På kvällen åt vi sedan sushi och såg på en (för oss) ny serie på HBO (Bosch). Fin avslutning på en fantastisk helg!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg