Tage 2 år.


 

Idag är det inte vilken dag som helst utan det är Tages födelsedag! Tage, Taggen, Taggis – mosters lilla favorit som redan fyller 2 år. Det är verkligen som alla säger att man märker hur snabbt tiden går så fort det finns barn inblandat i bilden. Nu är ju inte Tage mitt egna barn utan min systerson – men han känns många gånger som min egen och han har då ärvt mosters rynkade ögonbryn när han är skeptisk till något och mosters (och hans mammas) pratgladhet och förkärlek till frukt och bär. Det är så fantastiskt att följa hans utveckling och denna lilla minimänniska är den absolut finaste jag vet ♥

Ser så himla mycket fram emot att fira denna lilla favorit nästa helg. Ska pussa sönder de där knubbiga små kinderna och be honom berätta om alla nya leksaker han fått (han är 2 år men kan redan göra sig förstådd i språk och rabbla hela alfabetet). Mosters älskling!

Nu har vi ju också ny vecka, men en summering av helgen och restaurangtips kommer snart innan vi kör på med sista veckan i april och första veckan i maj.

 

 

2 kommentarer till “Tage 2 år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg