1:a maj och flyttdag.


 

Igår stod flytt på schemat och vi var totalt 10 personer som hjälpte Linn, Mikael och lille Tage med att packa ned ett hem och flytta till ett annat. Nyckeln bakom en framgångsrik flytt är verkligen att vara många människor och 10 personer gjorde det hela till en dans på rosor. Flyttpizza, mängder med kaffe och roligt sällskap gjorde det också till en fröjd och vi hann även med att packa upp det mesta i deras nya hus. Och ja, på tal om hus – nu kliar det rejält i husfingrarna och jag vill också ha flera kvadratmeter att inreda, en trädgård att plantera och en altan att kunna tassa ut med kaffekoppen på i tidig gryning. Men nu? Nu får jag nöja mig med att krasha Linn och Mikaels nya hus så mycket jag kan, hehe.

 

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “1:a maj och flyttdag.

  1. Ser härligt ut och det är alltid roligt när det är många som hjälper till!
    Din tid kommer också!s

    1. Ja, det både underlättar och är roligare om man är flera. Ja, den som väntar på något gott… 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *