Dille på sommarkläder.

∼ innehåller adlinks ∼

Halsband – HÄR / Rosa, prickig klänning – HÄR / Draperad klänning – HÄR / Blommig baddräkt – HÄR / Blommig klänning – HÄR / Vit topp – HÄR / Citron-örhängen – HÄR 

 

Denna veckan skiner solen igen och temperaturen har krupit upp mot 16-17 grader och GENAST är det som om min hjärna tror det är sommar och jag vill klicka hem den ena sommarklänningen efter den andra, slänga alla jeans jag har i garderoben och leva mitt bästa liv som barbent. Att kalendern säger 6:e maj betyder ingenting, sommarkläder – här kommer jag! Fastnade bland annat för godbitarna ovan. Mer färg, snygga skärningar, mönster och volanger åt folket!

Och ja, på tal om nya kläder… Tänkte jag ska be M ta lite bilder på mig i helgen där jag kan visa upp mina nya tillskott i garderoben, längesedan jag levererade en ”outfit” här på bloggen känner jag. Puss!

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *