Nya sneakers!


 

Alltså, hur mycket älskar man inte känslan av ett par sprillans nya, vita sneakers?! Typ snyggaste skon som finns, om ni frågar mig. Bara synd att de efter ett par användningar gått från Colgate-skinande vitt till någon smutsgrå, sorglig historia. MEN dessa nya älsklingar (som jag fick av M i födelsedagspresent ♥) ska jag vårda med kärlek och endast använda på årets soligare dagar. Skorna är från märket Steve Madden och jag ÄLSKAR kombinationen på dessa då chunky sneakers mixas med den där strumpliknande historien som man bara drar på fötterna (någon som vet vad den modellen kallas?). Att skorna i princip inte väger någonting och sitter som ett smäck på foten gör också att man liksom studsar fram på gatorna. Fantastiskt!

Matchar dessa gör jag till alla veckans outfit och jag tycker det är lika snyggt att bära dessa till ett par byxor på kontoret som till finklänningen på fredagsmiddagen.

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *