Solgult.

∼ innehåller adlinks ∼

Solgul klänning med volanger- HÄR / Skinnjacka  HÄR / Sandalett – HÄR / Halsband – HÄR / Örhängen – HÄR 

 

Att våga bära färg och mönster piggar verkligen upp och oftast när jag får komplimanger om min klädsel är det när jag bär något färgglatt. Denna gula klänning tyckte jag verkligen piggade upp och omlott-skärningen och volangerna tillförde också något extra till den klassiska slip-klänningen. Denna hade jag gärna matchat med guldiga och svarta detaljer. Så snyggt med skinnjacka till finare klänningar för att bryta av stilen.

Och hörni, på tal om skinnjacka så ska jag sälja en skinnjacka jag äger men som (tyvärr) blivit lite för liten. Så är du på jakt efter en riktigt snygg vintage-skinnjacka så kolla in på bloggen om någon dag ♥ Nu? Nu ska jag ner på stan och möta upp några vänner för glass och ta-ikapp-tid.

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *