Stilinspiration från Instagram.

Alltså HUR mycket älskar man inte Instagrams ”spara”-funktion!?! Själv går jag helt bananas där och har liksom sparat tusentals bilder i olika moodboards. Några av de moodboards jag skapat och där jag sparar innehåll flitigt är i mina mappar ”Home”, ”Food & Drinks”, ”Smultronställen, Sverige” och ”Style”.  När klädinspirationen tryter brukar jag gå in i mina sparade bilder under ”Style” för att se vad jag kan sätta samman från garderobens innehåll eller om jag ska köpa något nytt. Nedan ser ni lite av det senaste jag sparat ner i mobilen under denna kategorin.

 

 

Alltså, HALLÅ cravings efter dessa boots?!! Kombinationen med de vita jeansen och stickade tröjan också, DÖR så fint! Varit på jakt efter ett par liknande boots nu i evigheter och även om jag vanligtvis inte köper skor i en högre prisklass inser jag nu att det kanske är värt det, för när jag inte kunnat släppa tanken på ett par skor i typ 14 månader kanske det ändå är en investering värd att göra? Bilden kommer från kontot @paulaarguellesg.

 

 

Kontot @cristinasurdu är ett konto jag ständigt återkommer till när jag vill inspireras i stil. Cristina klär sig ofta extra-allt och har en stil som jag ÄLSKAR!! Hon är också väldigt duktig på IGTV där hon sätter samman olika outfits, något jag gärna spenderar tid på att titta på. Och alltså, kan vi ta och snacka om klänningen ovan? Astrologi kommer smygande i modevärlden och jag bara älskar tonerna, mönstret och opaciteten på denna kreation! Förhoppningsvis blir det ju en resa till USA senare i höst och då vill jag kopiera looken och destinationen rakt av.

 

 

Denna bild älskar jag! Saltvatten i håret, brunbrända ben, massiva örhängen och så denna mönstrade klänning i flera lager med volanger. Cara Jourdan visar att en klänning i denna stil passar lika bra på galan som på beachen. Ett tankesätt jag anammar till 200%. Bilden kommer från hennes IG-konto @carajourdan.

 

 

Remsandaler får alltid mitt hjärta att klappa lite extra denna årstid. Älskade allt med denna bild! Sandalerna, väskan, de brunbrända benen och tatueringen. Ja tack till allt! Bild från kontot @micuir_.

 

 

Puffärmar och axelvaddar är det nog ingen som har missat denna säsong – det syns överallt! Själv kan jag vara lite skeptisk på att haka på en så tydlig trend (jag vill ju gärna kunna använda plagget under flera år). Men kanske skulle jag ändå slå till på en kreation med axelvaddar? Denna bild gav mig i alla fall ett sjukt ha-begär efter just det. Älskar hur midjan också framhävs genom ett bälte. Bild från kontot @thesaltyblonde.

 

 

Gammal bild på vackra @matildadjerf men som alltid får mig sugen på att sätta på ett läppstift och också inse att det enkla ibland är det allra vackraste. Jeans, vitt linne och ruffsigt hår – behövs ibland inte så mycket mer än just det.

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *