Klänningstips – 26 somriga klänningar i olika prisklasser.

Det har nog inte undgått någon som känner mig (eller några av er läsare) att jag verkligen är en klännings-tjej! Byxor och jag kommer liksom inte riktigt alltid överens men klänningar? Oj som jag älskar att släppa benen fria och låta fladdriga tyger omfamna min kropp. På sommaren går jag i klänning (eller kjol) i 99% av tiden och jag älskar att det är så enkelt med klänningar. 1 klädesplagg liksom som du kan styla i oändligheter och klä upp eller klä ner beroende på tillfälle. Personligen älskar jag lite finare klänningar och tycker ofta att klänningen ska stå i fokus men att man kan klä ned den om man vill vara lite mer casual. För mig funkar liksom finklänningen lika bra på kontoret, på uteserveringen eller till stranden.

Jag har nu satt samman 26 olika klänningar till er. Somriga klänningar i olika prisklasser och kreationer mellan 250 kr – 2795 kr. Helt enkelt något för alla plånböcker ♥

MÖNSTER
Är det bara jag som älskar mönster på sommaren? Vintertid klär jag mig gärna enfärgat men på sommaren? Bring it on! Blommigt, småmönstrat, mönster i olika färger eller i en neutral färgskala spelar ingen roll. Bli glad av mönster och brukar alltid få komplimanger när jag bär något glatt mönster. Klänningen ovan köpte jag i våras och den är redan en storfavorit hos mig (LÄNK).

Nr 1 – HÄR / Nr 2 – HÄR / Nr 3 – HÄR / Nr 4 – HÄR / Nr 5 – HÄR / Nr 6 – HÄR

LEPOARD & ANDRA DJURMÖNSTER
Alltså jag är en riktig pantertant när det kommer till djurmönster och ÄLSKAR att klä mig i leopard, ormskinn, tiger och så vidare (fejk – naturligtvis). En del har ganska svårt för just djurmönster men hos mig plockar det fram min inre katt och jag liksom spinner loss på högsta växel när jag får bära djurmönstrat. (klänningen på bilden ovan är en 1 år gammal favorit från Gina Tricot).

Nr 1 – HÄR / Nr 2 – HÄR / Nr 3 – HÄR / Nr 4 – HÄR

VITT
Klassiskt vitt är alltid vackert och passar inte enbart för student eller ditt egna bröllop. Fördelen med vita klänningar är att de är väldigt enkla att matcha med din övriga garderob. Bär en färgstark väska till klänningen och ett par remsandaler. Eller varför inte dina vita sneakers och en strandväska. Busenkelt att matcha till livets alla stunder. (klänningen på bilden ovan köpte jag på Mango)

Nr 1 – HÄR / Nr 2 – HÄR / Nr 3 – HÄR / Nr 4 – HÄR / Nr 5 – HÄR / Nr 6 – HÄR

VOLANGER
Få saker är så smickrande för figuren och sommarkänslan som volanger. Älskar när volangerna finns på fler ställen, kanske vid axlarna eller på kjolen. Det skapar fina illusioner och kan dessutom skapa magi för kurvorna. För min del som har ganska breda höfter är det dock viktigt att tänka på att inte ha vågräta volanger precis vid höfterna (vilket får dem att se bredare ut) men asymmetriska och snett skurna volanger funkar fint! (klänningen på bilden ovan kommer från Forever Unique (LÄNK))

Nr 1 – HÄR / Nr 2 – HÄR / Nr 3 – HÄR / Nr 4 – HÄR 

STARKA FÄRGER
Att bära starka färger till solkysst hy är magiskt vackert! Rött, gult, blått eller grönt – ju mer färg desto bättre. Här kan man göra som jag gjort ovan och köra på enfärgat, eller så mixar man denna trend med den första (mönstrat) och kör mönster i starka färger. Att bära svart, vitt eller beige gör vi alldeles för mycket resten av året så passa på att våga bära färg – du kommer inte ångra dig!

Nr 1 – HÄR / Nr 2 – HÄR / Nr 3 – HÄR / Nr 4 – HÄR / Nr 5 – HÄR / Nr 6 – HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg