Frukost vid havet – en sommardag med mamma.


 

Tidigare i veckan hade jag ju världens bästa mamma på besök! Så himla, himla trevligt – älskar att ha familjen hos mig ♥ Hur som helst så bestämde vi oss redan på tisdag kväll för att frukost vid havet lät som en utmärkt idé så när vi vaknade på onsdag morgon satte vi på kaffebryggaren, fyllde två termosar med kaffe och packade badväskan.


 

Innan vi skulle ut till havet så skulle vi dock köpa med oss lite smörgåsar och bakverk för att ta med oss ut. Och alltså, ibland finns det nog inte två mer förvirrade, glömska och veliga personer på denna jord än jag och min mamma. Haha för vi åkte till närmsta konditoriet för att köpa med smörgåsar och fika. Men där? Där tyckte mamma inte utbudet var bra nog så vi åkte vidare. Slutade med att vi besökte 4 olika konditorier innan vi åkte TILLBAKA till det första stället för att ”det var det ändå bäst” enligt mamma. Hahaha. Sedan när vi äntligen köpt det vi skulle och var på väg ut kommer jag på att jag glömt kameran hemma. Så vi vänder och åker hem så jag får hämta kameran. Kommer då också på att vi glömt bestick och lite andra grejer som vi kompletterar kylväskan med. Sedan åker vi ut mot havet, parkerar bilden och går iväg mot klipporna. Kommer halvvägs på att vi glömt kaffetermosarna i bilen och får vända och gå tillbaka. Herregud.

 

 

MEN. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge så tillslut kom vi ut till havet och jag var nära blodsockerfall men ändå glad och lycklig över att vi beslutat oss för att äta frukost här. Och vi åt smörgås, drack kaffe och delade på ett riktigt gott wienerbröd medan vi pratade oavbrutet och beundrade utsikten. Sådan lyx att vi var helt ensamma också! Sedan beslutade vi oss för ett dopp och med 17 grader i vattnet var det så himla härligt. Doppade oss både 2 och 3 gånger innan vi gick upp på klipporna igen, drack ännu mer kaffe och solade innan det tillslut var dags att åka vidare.

Frukost vid havet alltså, bästa man kan göra en ledig dag i juni!

 

 

4 kommentarer till “Frukost vid havet – en sommardag med mamma.

  1. Jag dras tillbaka 45år och sitter på samma plats där ni har slagit er ner. Allt är som det var. Sommar är den bästa tiden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg