Sushionsdag med Havsdelikatessen i Ljungskile.


 

Igår efter jobbet åkte jag ned till Ljungskile för att införskaffa lite sushi till kvällens middag hos bästa HAVSDELIKATESSEN. De kör ju konceptet sushionsdag på onsdagar där de rullar sushi för glatta livet och det är en rykande åtgång på de läckra bitarna (så vill du ha sushi – kom hit i tid!). Jag älskar ju som bekant denna charmiga butik och har skrivit om den innan (LÄNK) och butiken är så mycket mer än bara en fiskbutik, här ryms verkligen alla havets delikatesser och du hittar utöver sushi (på onsdagar) också räkbaugetter, matiga smörgåsar, röror, räksallader, skaldjursbitar samt fisk och skaldjur i alla former. De har också flera temadagar i veckan och ordnar massa spännande saker. För bäst uppdatering följer du dem på Instagram (HÄR) eller Facebook (HÄR).

 

 

Jag fick som sagt vad med mig 20 bitar sushi hem och efter en minst sagt svettig löptur i eftermiddagssolen kom Emilie och hämtade upp mig och vi åkte till havet för kvällsdopp och middag på klipporna. Och alltså, kombinationen med varm kvällssol, svalkande dopp och salt sushi är tamigtusan oslagbar. Bästa sommarkombon, om ni frågar mig!

Och vi satt länge på klipporna och njöt av den varma kvällssolen, badade i havet som huserade behagliga 20 grader och åt sushi för glatta livet. Sååå mysigt och gott! Till nästa badutflykt ska jag nog köpa med mig deras räksallad för oj så god den såg ut!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg