Semesterfirare.

Klänning – Forever Unique / Väska – Vintage

 

Såhär såg det ut i fredags när jag firade in semestern på allra bästa sätt. Efter ett besök hos bästa Sofia på TID där hon gjorde mig fin i håret så var det dags för middagsbokningen hos Mr. P. Har velat besöka restaurangen länge men det har liksom inte blivit av, förrän nu. Så himla mysigt ställe! Smårätter och mellanrätter, charmig personal och en riktigt bra vinkällare utgjorde grunden för en otroligt bra kväll. Vi drack drinkar och delade på den ena goda anrättningen efter den andra medan vi satt på uteserveringen i solen och spanade på folk och pratade semesterplaner. Ljuvligt!

När vår sittning sedan var slut promenerade vi ner till Tyska Bron. Där satt vi och såg ut över vattnet, drack vitt vin i immiga glas och såg solen gå ner innan vi promenerade hem igen. En perfekt inledning på sommarsemestern ♥

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg