Dagar hemma med familjen.

Klänning – Okänt italienskt märke / Stråväska – Lindex / Stråhatt – H&M / Sandaler – DinSko

 

Hej på er! Kikar in här från min semester där jag just nu njuter av dagar hemma med familjen. Kom hit till Hjo i måndags och har spenderat semestern här med familjehäng, strosande på stan, massa god mat och bebisgos. Busar med Tage och kramas med lilla Ines. Och så hänger jag med världens bästa syster och pratar om allt mellan himmel och jord. Om en liten stund ska vi packa in båda barnen och åka iväg för att plocka jordgubbar. Sommarens bästa aktivitet. Håller tummarna nu för att båda kidsen är nöjda i jordgubbsfältet bara, haha.

 

 

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “Dagar hemma med familjen.

  1. Den är såååå fin, din klänning, vill ha precis en sådan, hittar inte. Okänt italienskt märke, finns den att köpa på webben? Tack för allt du delar med dig av, trevlig sommar✨

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.