Charkbricka går alltid hem.


 

Nu blandar jag lite inlägg här på bloggen med saker som passerat och saker som händer nu, hoppas OK. Vill ju visa allt roligt jag gör, men samtidigt inte sitta vid datorn varje dag och då blir det lite hopp i tidslinjerna.

Hur som helst. Denna magiska charkbricka åt vi när jag besökte syrran förra veckan. Det hamnar liksom alltid på min topplista över saker jag vill äta på sommaren. Charkbricka går liksom alltid hem. Det och pasta. Gärna i kombination. Åt bland annat en världsgod pasta med tomatsås och delade på lite charkisar vid sidan av en annan kväll. Men nu tillbaka till denna charkbricka. Den innehöll liksom allt som jag oftast är sugen på. Olika sorters salami, getost, brie, bondost, rädisor, morötter, kapris, kex, hummus, marmelader, vitlöksbröd, pimientos de padron och så iskallt rosévin, såklart.

Vad har du helst på charkbrickan?

 

(Haha och om ni undrar vad datorn gör ute tillsammans med charkbrickan så streamade vi M’s fotbollsmatch som underhållning medan vi åt)

 

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Charkbricka går alltid hem.

  1. Ooh – charkbricka alla dagar i veckan! När jag är uttråkad så pinterestar jag bilder på just charkbrickor – i alla dess former!
    Gärna bresaola, tryffelsalami, ostar , mammut-oliver (jättestora) och givet bubbel till! Mums!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *