Hej från Skåne.


 

Hej på er! Denna gången från mitt älskade Skåne där jag och M nu spenderar semesterveckan med att göra en roadtrip och upptäcka nya smultronställen och besöka mina tidigare favoriter. Igår åkte vi ner tidigt och körde genom ett blåsigt (nej, stormigt) Sverige ner till Båstad och Torekov för att sedan landa i Mölle. Älskade, älskade Mölle. Besökte staden första gången när jag var riktigt liten tillsammans med morfar och har varit kär i platsen ända sedan dess. Trånga gator, pampiga hus, stockrosor och en kustlinje som får vem som helst att dra efter andan. SÅ vackert! Vi stannade och åt lunch på MÖLLE KRUKMAKERI och herregud vilket fantastiskt ställe! Mer bilder kommer från denna restaurang och även massa andra tips. Har knåpat ihop en hel Skåne-guide som kommer dyka upp på bloggen när vi är tillbaka då jag har hunnit besöka och kan recensera ställena. Är så vansinnigt pepp på Skåne och allt det har att erbjuda.

Nu? Nu vaknade vi precis i Helsingborg och efter hotellfrukost ska vi besöka ett gäng mysiga butiker och äta lunch på något trevligt ställe innan vi tar sikte mot Malmö. Puss!

 

 

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “Hej från Skåne.

    1. Hej Anna ,måste tipsa dig om Tomatens hus i Vallåkra söder om Helsingborg/ Rebecca från Sundets Pärla Helsingborg

      1. Ååh tack snälla för tipset! Hade tyvärr redan hunnit tillbaka till Göteborg innan jag läste kommentaren, men lägger stället på minnet till nästa roadtrip 🙂 Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *