30h i Karlstad med min böna.


 

Åh så mysigt det var att dra iväg på en liten minisemester med min böna. Karlstad har jag ju bara besökt någon enstaka gång tidigare, men det är verkligen en mysig stad och en plats jag gärna besöker igen. Under de 30 timmarna vi var hemifrån så hann vi med både att äta lunch på vackra Alsters Herrgård, shoppa i centrala Karlstad, dricka bubbel på hotellrummets soliga balkong och äta magisk pizza på Olssons Bazar. Och så besökte vi självklart Kasernhöjden och Moio Store och Artisan Bread (två solklara favoriter).

30h av sol, skratt, mycket snicksnackande, vänskap, god mat och nya minnen. Tack favoriten!

Nu? Nu försöker jag trycka undan jobbångesten som ligger i magen. Fan, sista dagen på semestern och jag mår alltid piss då. HUR kan 3 veckor ha gått så fort? Jag är inte alls redo att byta ut lediga dagar med semesterkänsla mot stress, jobb och rutiner. Men men, det blir nog bra – det också.

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *