Österlentips – Hörte Brygga

Hej på er fina! Hoppas ni har det bra där ute, oavsett om ni njuter av semester på hemmaplan, utomlands eller gör som jag; är tillbaka till jobbet igen och kämpar för en produktiv sensommar och höst. Men innan jag är redo för höst så vill jag fortfarande njuta sommar och hoppas på en augusti månad med många soltimmar. Och så vill jag ju fortsätta dela med mig av semestertips till er. Ett sådant är ytterligare en pärla från Österlen- nämligen HÖRTE BRYGGA.

 

 

Vi stannade till här på vår Skånetripp för lunch lagom tills magarna hade börjat kurra igen efter hotellfrukosten. Och detta charmiga ställe ligger typ ute i ingenstans, precis vid vägen och intill vattnet. Ett så himla mysigt ställe där deras koncept typ kan liknas vid ett picknick-koncept där man beställer plockmat som levereras i korgar och där man ursprungligen väljer från tre val (fisk, kött eller vegetariskt) och sedan kan man göra mängder av tillval så man får en korg som passar ens smaklökar.

 

 

Beställer och gör tilläggsbeställningar gör man enkelt via en app (som man också betalar via – SÅ smidigt!) och vi beställde in såväl kött och fisk som en god getost och fick till detta massa goda tillbehör. Vegetariska röror, picklade grönsaker och surdegsbröd, bland annat. Så himla trevligt att sitta och plocka från korgen, äta och spana på folk. Haha dock var det denna dag (ledordet för min semester) riktigt kallt ute så det som inte syns på bilderna är hur vi satt inlindade i filtar och restaurangen dessutom lånade ut pälsjackor(!) till gästerna. Kan det här ha varit den kallaste juli månad på årtionden tro? Vore kul om alla visade hur det såg ut ”bakom kulisserna” på bloggarnas och Instagrams soliga bilder, kan tänka mig att det inte är så varmt eller glamouröst som bilden berättar varje gång, haha.

Men ja, hur som helst. Hörte Brygga – en ny favorit bland mina Skånepärlor!

 

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “Österlentips – Hörte Brygga

    1. Nej, rent geografiskt ligger de innan porten till Österlen, men för oss som bor norr om Skåne så känns typ allt öster om Smygehuk som Österlen (även om det inte är helt korrekt) 🙂

  1. De har god mat, bara lite tufft när vinden ligger fel ☺ Trevligt ställe att uppmärksamma.
    Oavsett tycke är det inte Österlen

    Men tack för att du lyfter ”vår” del av vackra Sverige 🌸

    1. Ja, riktigt mysigt ställe 🙂 Förälskar mig alltid i Skåne när jag semestrar där och varje gång jag åker därifrån lovar jag mig att en dag köpa hus i södra Sverige, haha 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *