Blåbärsgården.


 

Hej hej hallå på er! I helgen var vi ju hemma hos min älskade syster och hennes familj och hälsade på. En så himla mysig helg där vi faktiskt fick fint väder och passade på att göra massor av roliga saker. Som till exempel att plocka jätteblåbär på BLÅBÄRSGÅRDEN. Jag brukar försöka besöka denna odling av jätteblåbär varje år och plocka någon liter att ta med hem. Det är ju så fasligt gott att äta som snacks eller toppa yoghurten med på morgonen. Och i år fanns det mängder av stora blåbär som var redo att plockas. Så vi fyllde snabbt våra hinkar och burkar och nu har jag blåbär redo till alla veckans frukostar.

På tal om frukost så har jag precis käkat det och om en stund ska jag ta mig in till frisörsalongen TID där ett roligt fotoprojekt väntar idag. Älskar dagar när jag får jobba med mitt egna bolag!

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *