Äntligen en solig sommardag.


 

Gårdagen alltså, herregud som jag väntat på den. En ledig dag med klarblå himmel, solsken och temperatur på över 25 grader. Dessa dagar glömmer jag bort att det regnat hela min semester och att juli månad varit den kallaste på årtionden. Just dessa dagar är allt förlåtet.

Och igår spenderade jag dagen på allra bästa sätt. M hade träningsmatch på dagen så efter tidig frukost packade jag badväskan, köpte sallad, vattenmelon och kex på ICA och åkte sedan ut till vackra Smithska Udden. Där låg jag i 6 timmar och njöt av solen, en bra bok, svalkande dopp och myllret av soltörstiga svenskar som alla trängdes på klipporna och njöt lika mycket som jag. Herregud så underbart det var. När jag sedan kom in till stan på kvällen så tog jag en snabb löprunda och sedan avrundade jag och M kvällen med pasta och ett glas rödvin. Ja, gårdagen får 10 av 10 solar och jag är så tacksam över dessa dagar.

 

Idag? Idag regnar det (igen), haha. Men det gör inte så mycket för gårdagen ligger fortfarande färskt i minnet och idag är jag sugen på att åka någonstans för fika och så vill jag testa mitt nyinköpta objektiv till kameran – kul!

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Äntligen en solig sommardag.

 1. Ljuvligt! Underbart är kort!
  Tror många njöt av gårdagen, inkl mig själv som inte ville gå in på kvällen. (Vill ju passa på att sitta ute liksom 😉 ).
  Men verkar enligt prognosen bli lika fint även nästa helg – vi får hålla tummarna!
  Vi behöver sol & ljumma vindar!

  Kram – du är så fin!!

  1. Haha, ja! Sååå många som ville ”passa på” att vara ute – fantastisk dag och kväll ju 🙂
   Ja, jag håller tummarna för några fler soliga dagar denna vecka och kommande helg – det behöver vi innan hösten är här.

   Kram och tack snälla du ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.