Serietips – Down to Earth!


 

Hörni, det är inte ofta jag slänger in tips på serier, filmer eller dokumentärer – men nu bara måste jag slå ett slag för dokumentärserien DOWN TO EARTH på Netflix! Jag och M strecksåg denna under några regniga semesterdagar och alltså, WOW! Från början så ska jag vara ärlig och säga att jag trodde typ serien var ett PR-trick från Zac Efrons sida och att den skulle vara ganska platt i sitt innehåll – men oj så fel jag hade. Serien med Zac Efron och Darin Olien fokuserar på hälsosamma och hållbara sätt att leva på och den är producerad på ett sådant sätt att den både är extremt rik på fakta, men även har inslag av humor och glädje blandat med allvaret. Älskar sådana serier och då jag själv brinner för såväl hälsa och (till viss del) även hållbarhet så älskade jag denna serie! Tänk vad  grymt att själv få arbeta med något liknande i framtiden – dröm! Men innan dess så kan man ju i alla fall bli inspirerad till att göra små förändringar i sitt eget liv för en mer hälsosam och hållbar livsstil. Så himla, himla intressant!

Har du Netflix så sätt på första avsnittet redan ikväll – du kommer inte bli besviken!

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Serietips – Down to Earth!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *