Badholmarna, Bovallstrand.


 

Igår vaknade jag och M upp hemma hos mig till solen som letade sig in mellan persiennerna och som vittnade om en riktigt bra sommardag. Jag var lite ”bröllopsfotografbakis” efter att ha fotograferat ett fantastiskt  bröllop under lördagen. Det var SÅ magiskt och många fina ögonblick. Och herregud sådan tur med vädret de hade – 29 grader och klarblå himmel. Och med tanke på att det var en utomhusvigsel så var verkligen vädergudarna på brudparet och bröllopsgästernas sida. Och min också (alltid roligare med sol än regn även för bröllopsfotografen). Men att fotografera i 11 timmar i sträck i gassande solsken och full koncentration tär på krafterna. Och trots att jag såg till att få i mig mycket vatten hade jag nog druckit för dåligt för morgonen började med huvudvärk. Men jag tog en Resorb (bästa knepet mot fotograf-baksmälla) och sedan var vi redo att ta oss an dagen.

 

 

Så efter frukost åkte vi ut mot vackra Badholmarna i Bovallstrand. Och vi låg på klipporna och solade, badade, pratade om gårdagen och läste bok och åt frukt och kex. Så himla mysigt och sååå tacksam över sommardagarna ♥ När klockan sedan passerat lunchtid tog vi oss till hamnen för att äta en enklare lunch (korv med bröd, haha SÅ gott) innan vi hoppade in i bilen och åkte tillbaka till Uddevalla. Jag behövde greja lite i lägenheten och även påbörja redigeringen av bröllopsbilderna så detta ägnade vi oss åt under kvällen. Och så avslutade vi dagen med att återigen åka ut till havet för kvällsdopp. Så himla, himla mysigt!

 

 

Nu? Nu är det måndag och ny vecka. Bröllops-fokuset fortsätter för denna vecka åker jag till fantastiska VILLA STRÖMSFORS med ett kreativt team jag handplockat för att fotografera bröllopsklänningar åt Bröllopsmagasinet. Kunde inte tänka mig ett trevligare sätt att spendera veckan på och var beredda på bildbomd framöver – vet att kameran kommer gå varm!

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.