Gårdagen – en dag i Fiskebäckskil.


 

Igår hade jag en ledig dag från kontoret och spenderade första delen av dagen med att fixa inför morgondagens bröllopsfotografering. Jag rengjorde kamerorna och laddade alla batterier och sedan hämtade jag upp Emilie för att åka ut och spana på locations till fotograferingen. Hittade några riktigt fina ställen och när vi var färdiga fortsatte vi ut till vackra Fiskebäckskil. Där strosade vi runt bland vackra hus och pratade om livet medan vi doftade på kaprifol och njöt av sommarvärmen – vilken dag! När ni sedan kände oss hungriga tog vi sikte på Brygghuset för lunch.

 

 

Och på Brygghuset åt vi fantastiskt god lunch medan vi blickade ut över vattnet och båtarna (magisk location!) och när kaffet efter maten var uppdruckit så tog vi oss till badplatsen en bit bort för någon timmes sol och bad. Sååå underbart! Gårdagen får 10 av 10p och jag är så tacksam för dagar som dessa som värmer ända in i själen.

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Gårdagen – en dag i Fiskebäckskil.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.