Njuter av livet.

Hej hej hallå på er! Vilken drömvecka detta har varit (och är)! Har njutit varje vaken sekund och den magiska arbetsveckan på Villa Strömsfors toppades igår med besök här i Göteborg av Linn, Mikael, Tage och Ines och vi hade 12 helt fantastiska timmar. Och som grädde på moset levererar ju augusti 27 grader och solsken hela denna vecka så jag vill spendera varje vaken minut utomhus. Därför blir det lite glesare inlägg på bloggen denna vecka, men jag hoppas ni förstår (och också har möjlighet att vara ute i det fina vädret). Jag har i alla fall typ 2000 bilder från de senaste dagarna att dela med mig av, så så snart det blir lite sämre väder kommer fler uppdateringar. Men tills nu får ni nöja er med lite fler bilder från veckan på Villa Strömsfors och så smiter jag ut i solen igen och njuter söndag.

Puss på er!

 

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “Njuter av livet.

  1. Så fint det ser ut! Kan du inte berätta lite mer om ditt jobb och hur det funkar att göra tidning? Typ hur länge innan gör ni materialet och gör ni allt själv? Hade varit kul att veta 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.