Nytt nummer av Bröllopsmagasinet i butik nästa vecka!


 

Hörni, vet ni vad som landar i butikerna nästa vecka? Jo – det senaste numret av Bröllopsmagasinet! På grund av denna jäkla pandemin fick vi skjuta upp utgivningen några veckor, men nu är det äntligen dags och det känns SÅ roligt! Det är alltid en magisk känsla att hålla månader av planering och arbete fysiskt i händerna och just detta magasin blev så vansinnigt snyggt! Måste verkligen säga att jag som chefredaktör utvecklas och varje utgåva blir bara snyggare och snyggare.

Så stolt över magasinen och allt jobb som jag som chefredaktör ligger bakom. De flesta texterna ni ser i magasinet är skrivna av mig, varje fotografering har jag styrt upp och varit creative director på och varenda layout på artiklarna har jag skapat. Ett hästjobb? Absolut, men så värt det när man ser det fina resultatet.

 

 

Och snälla, kan vi ta en titt på framsidan? HUR snygg?! Det är från plåtningen vi gjorde på Villa Strömsfors (LÄNK) i augusti och min duktiga fotograf-kollega Linnéa Broberg har tagit bilden. Så himla himla snygg och detta magasin kommer jag lätt använda som coffee-table book i lägenheten för att den passar så fint in i vår inredning.

Och hörni, ni som planerar bröllop nästa år får inte missa att få tag i ett exemplar. Som sagt vad, från och med den 19:e november finner ni magasinet i butik och HÄR finner ni en lista över närmsta återförsäljare.

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *