Last Saturday.


 

Kom på att jag glömt visa er dessa bilder från förra lördagen. Då? Då var det 30 grader i skuggan och vi fick finbesök i Göteborg av bästa Linn, Mikael, Tage och Ines. Vi började dagen med en loppisrunda och åkte sedan ut till favoritstället i Lindome (Spinneriet + Lilla Spinneriet) för lunch och kik i butiker. Därefter hängde vi några timmar på stranden innan vi avslutade med pasta i take-away-boxar och mys på picknickfilt. Världens bästa lördag!

Idag? Idag är det också en riktigt bra lördag och under förmiddagen har jag och M bakat focaccia, västerbottenostpaj och blåbärspaj till kvällens kräftskiva vi är bjudna på. Om en liten stund ska jag ut på en löprunda och sedan får vi se vad som hinns med innan det vankas kräftskiva och galej ikväll. Kul!

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.