Bröllopsfotografering – Helena & Christoffer

brudpar med brudfölje som står i en skog

För ca 3 veckor sedan fotograferade jag bröllop. Det var en utav sommarens varmaste dagar och efter en minst sagt regnig och kall julimånad slog Sverige om till högsommarvärme lagom till mitten av augusti. Och då det vankades utomhusbröllop hade vi verkligen vädergudarna med oss och jag har fått tillåtelse att dela med mig av några utav bröllopsbilderna från denna dag.

 

frisör som står bakom en blivande brud och gör en håruppsättning på henne

vit bröllopsklänning i spets som hänger mot en grå vägg

olika förpackningar med smink som ligger på ett bord

makeupartist som sminkar en blivande brud

brudgum och hans bestman som står i ett rum och klär på sig vita skjortor

man som hjälper en annan man att knäppa skjortknappar vid ärmslutet

kvinna som står i brudklänning och hennes tärnor hjälper till att knäppa knappar på klänningen i ryggen

brud som står tillsammans med hennes tärnor och skrattar och dricker champagne

bord med champagneglas

brud i brudklänning som sitter på en säng och tar på sig hennes skor

 

Det var ett så himla vackert bröllop som började i Fiskebäckskil och avslutades i Grundsund med två stopp däremellan. Bland annat gjorde vi porträttfotograferingen i en närliggande nationalpark och alltså – det är mina favoritplatser när det kommer till just bröllopsfotografering. I nationalparker är ofta naturen orörd och man finner pampiga träd, svajande mjukt och högt gräs och platser under trädkronorna som skyddar såväl mot eventuellt regn som solens starka strålar mitt på dagen. För JA – även om fint väder är fantastiskt kan det vara riktigt svårt att fotografera mitt på dagen i knivskarpt solsken.

Och det var ett sådant glatt gäng (brudparet, hela brudföljet och bröllopsgästerna) och det var festligt från första stund jag fotograferade bilder när de gjorde i ordning sig tills det var dags för middag och fest på kvällen. 10 timmar fotografering var det sammanlagt och det är fantastiskt att få följa med så en hel dag och föreviga alla ögonblick på bild.

 

 

Idag levererar jag bilderna till brudparet och jag hoppas bilderna ska få dem att för alltid minnas tillbaka till den där soliga och varma lördagen i augusti då de sa JA till varandra inför alla sina vänner och sin familj.

Är du nyfiken på att veta mer kring mina bröllopspaket eller kanske ska du gifta dig nästa år och söker en bröllopsfotograf? Kika gärna in min hemsida WWW.ANNASTORMPHOTO.COM för att läsa mer och göra en bokningsförfrågan. Puss!

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *