Hemmamiddagar.


 

Igår hade jag en så himla mysig fredag. Dagen började hemma med redigering och klippning av vår podd som släpps redan på måndag. Iiihh så nervöst!

Sedan tog jag en långpromenad innan jag hoppade in i bilen och styrde mot Göteborg. Där väntade M och en kväll hemma hos oss där vi bjöd in vänner på middag. Och alltså – HUR mysigt är det inte med höstmiddagar? Massa tända ljus, rödvin, chark, tryffelpasta och äppelpaj stod på menyn. Tillsammans med massa skratt, sällskapsspel och snicksnackade så hade vi en otroligt trevlig kväll som varade i flera timmar.

 

Och idag? Idag är det riktigt höstväder ute med regn. Så vi hänger inne och om en liten stund ska jag faktiskt bila tillbaka Uddevalla. För ikväll väntar middag med mina tjejer ute vid kusten. Mys, mys!

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *