Girls night out – Norra Hamnen 5 i Lysekil


 

Igår stod tjejkväll på schemat och jag, Emilie och Åsa hade bokat bord ute på magiska Norra Hamnen 5 i Lysekil. Och efter en dag med spöregn sprack himlen upp och det var klarblå himmel och solsken när vi kom ut till kusten och slog oss ned på deras vackra inglasade uteservering. Det var flera år sedan jag var på NH5, men maten, servicen och läget var precis lika bra. Älskar att gå ut och äta på bra restauranger! Vi delade på sjukt goda kantarelltoast till förrätt och till varmrätt åt jag vegetariskt i form av pumpa, rotfrukter, kål, kantareller och brynt smör – ja men ni hör ju så gott!

 

 

Något annat jag älskar var mitt sällskap för kvällen. Vi satt i nästan 7(!) timmar och åt, drack och pratade. Ni vet sådana där samtal där man varvar ytliga saker med riktigt djupa och känslosamma. Mixen, det är den bästa. Att bara prata jobb, väder och typ corona i timmar är inget för mig – älskar när samtalen utvecklas och alla vågar berätta om saker som berör dem på djupet. Så himla fint och jag är så tacksam för att jag har så fina vänner!

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *