Höstpepp.

Klänning – Object / Hatt – Hatshop.se

 

Hallååååå fredag! Idag är det en riktigt krispig höstdag som faktiskt nästan känts mer som sensommar än höst. Efter en förmiddag då jag redigerade och klippte vårt andra avsnitt av podden så tog jag mig ut på en långpromenad innan jag hamnade på balkongen i bikini(!) Jag har ju fördelen med en inglasad balkong som går att öppna upp med perfekt sol-läge utan att vinden kommer in. Detta innebär alltså att det är fullt möjligt att ligga och sola i bikini i september. Älskar det!

 

Om en liten stund ska jag dock byta ut min soliga balkong mot häng i Göteborg. Ikväll på schemat står pasta och rödvin och imorgon, imorgon kommer Linn med familj ner till Götet. Ser SÅÅ mycket fram emot att hänga med mina favoritmänniskor.

 

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Höstpepp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.