En torsdag värd att fira.


 

Ååh vilken rolig vecka detta har varit hittills. Framförallt jobbmässigt då det har trillat in flera roliga förfrågningar och spännande projekt. Så himla, himla tacksam för det. ÄLSKAR ju det jag gör och mycket är möjligt just tack vare er fina som läser bloggen och följer mig. Ni ska veta att ni alla har en speciell plats i mitt hjärta ♥

Just nu är det torsdag kväll och jag och syrran har precis spelat in vårt andra avsnitt av PODDEN som släpps på måndag. Så galet kul att göra detta ihop med syrran och alltså, tack fina ni för all underbar respons vi fick på vårt första avsnitt, det betyder SÅ mycket för oss ska ni veta ♥ Imorgon har jag en dag ledig från kontoret och planen är att klippa och redigera podden och sedan kanske koka äppelmos (HUR smidigt och gott?!) innan jag åker ner till Göteborg för en helg tillsammans med mitt hjärta och även syrran + hennes familj som ska ner. Ska bli riktigt mysigt. Vad har ni för planer i helgen?

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “En torsdag värd att fira.

 1. Ser fram emot nästa avsnitt med er!! <3

  Lördag idag & vi har haft trädgårdsfix på schemat. Ljuvligt höstväder! Bara älskar september!!
  Snart ska jag & mannen ha date hemma, kidsen är iväg på var sina håll så vi ska tappa upp bad, poppa bubbel och sen laga god mat! Ljuvlig lördag <3

  Ha en fortsatt fin helg! Njut!
  Kram

  1. Åh tack snälla du ♥
   I lördags var det ju bara SÅ härligt väder och det låter som om ni tog tillvara på lördagen på allra bästa sätt 🙂 Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.