Göteborgshelg med favoriter.


 

I helgen var ju Linn, Mikael, Tage och Ines på besök i Göteborg. De hade bokat en hotellnatt för ett dygn på västkusten och var sugna på shopping, god mat och tillsammanstid. Och oj så trevligt vi hade det. Låt oss ta en titt på vad vi roade oss med.

 

 

De kom ner på lördag förmiddag och efter att ha hängt lite i lägenheten hemma hos M, kramats och tagit ikapp det allra senaste så åkte han för att spela match medan vi tog sikte på Eriksberg och lunch. Och vädret i lördags var ju helt magiskt! 20 grader, blå himmel och sol bjöd västkusten på och det var så förbaskat fint! Vi strosade runt lite i Eriksberg i väntan på att restaurangen skulle öppna (haha som barnfamilj har man alltid sjukt tidiga lunchtider) och när de öppnat slog vi oss ner för makalös god pizza och bubblande vatten. Så trevligt! Mer bilder kommer från restaurangen, riktigt mysigt ställe.

 

 

Efter lunch så tog vi oss in till de centrala delarna där vi strosade runt i butikerna (så gott det gick med två barn i vagn som inte alltid tyckte det var superkul att shoppa, haha). Spanade på lite fina höstgrejer och tog oss sedan till en park där Tage kunde springa loss lite och göra av med lite energi och vi andra sitta i den värmande solen. Sedan anslöt sig även M till sällskapet och vi gick för att ta en fika. Skummig cappuccino och jordgubbspaj – alltså SNÄLLA så gott! Efter fikat gick vi lite mer i butiker innan vi tog oss till deras hotell. Där beställde vi upp roomservice och hängde en stund innan det var dags för barnen att sova och jag och M åkte hemåt.

 

 

Söndagen sedan mötte vi upp Sarah & Bianca (samt Linn o gänget) i Slottskogen för att hänga lite och låta barnen springa runt och även mata fåglarna. 2 timmars häng med bästa vännen och det är alltid så härligt när vi ses, älskar det ♥ Efter besök i Slottskogen avrundade vi med pokébowl på bästa Poh-keh innan Linn, Mikael, Tage och Ines rullade hem till Hjo och vi fortsatte eftermiddagen i Göteborg på egen hand.

 

Men en Göteborgshelg med favoriter alltså, finns få saker som slår det! Önskar att de kunde komma på besök oftare ♥

 

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “Göteborgshelg med favoriter.

    1. Åh tusen tack 🙂 Den köpte jag på BikBok förra året, men har sett fler liknande modeller denna säsong bland annat hos Gina Tricot, COS, Adoore m.m. 🙂

  1. Jag börjar – som vanligt – med att försöka förstå om det är du eller din syster på bilderna! 🤗 Det blit en stunds hjärngympa innan jag kommer fram till (troligen) rätta svaret!😀 Ser i a f väldigt härligt ut! Ha det så bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *