Att vara inne i slutproduktion.


 

Hej hej hallå! Dagarna just nu bara susar förbi. Dels så är vi inne i slutproduktion på jobbet då magasinet skickas till tryck i nästa vecka och dels så är jag ju också mitt uppe i lägenhetsförsäljning. Det är mycket som händer, helt enkelt. Så att hinna vara kreativ på bloggen hamnar tyvärr lite i skymundan, även om jag ÄLSKAR att titta in hos er! I helgen har jag i alla fall ingenting inbokat och det ska faktiskt bli skönt med en helg som man tar lite som den kommer. Och under helgen hinner jag ju också titta in hos er ♥

Fram tills dess delar jag med mig av några bilder som skapats i samband med att jag skapat innehåll i magasinet. Dels ser ni bilder från när jag besökte VILLA STRÖMSFORS med mitt handplockade team och plåtade bröllopsklänningar och dels ser ni några bilder från när jag och fotograf Gabriel Ardiles fotograferade vigselringar. Till de bilderna var jag både Creative Director och Modell. Så himla kul!

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *